Skärmklipp.JPG

Möt och Hela Dig själv med Hästar och Network Spinal Care

Upplever du dig själv stressad, känner du smärta, har du tappat lusten, längtar du efter förändring, ny energi och nya möten?

Välkommen till en helg med optimering av ditt nervssystem, ditt mindset och din energi genom facilitering med hästar, Network spinal care, föreläsningar, övningar och gemenskap.

Denna kurs är för dig som vill:
- Bryta gamla destruktiva mönster och vanor
- Läka, vara och verka i totala närvaro, sinnesfrid, kraft, kreativitet och intuition
- Komma i kontakt med ditt sanna inre, ditt hjärta och ditt högre jag.

Du kommer att få facilitering för hela dig: sinne, kropp och själ. Faciliteringen sker både genom individuella sessioner och i grupp,  allt i en härlig, harmonisk miljö i samklang mellan människor, hästar och natur.

Helgen inkluderar bl.a. 5 stycken Network Spinal Care entrainments samt facilitering med healande, magiska hästar som skapar en unikt intim, hjärtöppnande och närande plats som tillåter dig att få kontakt med din inre visdom och det som är viktigast för dig.Är det dags att släppa det som håller dig tillbaka från att leva det liv du längtar efter?

När? fredag 15/10 kl. 18 till  söndag 17/10 kl 17.
Var? Öråkers Gård, Kungsängen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursledare: 

 

Anna Ahlefeldt, Leg. Kiropraktor med 25 års erfarenhet, varav 15 år inom Network Spinal Care/Network Spinal Analysis (NSA).

 

Anna Ullenius, Fil mag. Psykologi, med 25 års erfarenhet inom personlig utveckling och transformativt arbete.

Investering? 5700 kr plus moms
Boende och mat tillkommer.

anna och anna.tif

Passa på - rabatt på fina kosttillskott!

”Ibland tar vi hand om våra prylar bättre än våra kroppar, själar och sinnen. Utan Kropp, själ och sinne i harmoni, vad är prylarna värda då? Hur mycket kan vi njuta av livet när vi inte är i samklang med oss själva?

 

Ett optimalt fungerande nervsystem, god sömn, solsken och frisk luft, motion, rent vatten och en väl balanserad kost kan aldrig överskattas.

 

Dessvärre innehåller dagens kost inte tillräckligt med den näring vi behöver för att vi ska vara på topp, och våra kroppar behöver tillskott av bra ”drivmedel.”

 

Jag använder sedan ett flertal år av ”Freeways” produkter, som en del av mitt dagliga intag.

 

Några favoriter är: Glow, Focus, Well, Diamond, B samt D vitamin komplex. Vattenrenare för hög kvalitet är också värt att överväga…vi består ju till en stor del av vatten.

 

Fråga mig gärna om du vill veta mer, här hittar du produkterna om du vill titta närmare på dem.

Ange koden "Anna" så får du 10%  på ditt första köp.

Kilman.jpg