NYHETSBREVET

Tacksamhetsdag, 21 maj

 

Under det senaste året tror jag många av oss har lyssnat mer inåt och frågat oss själva vad som är viktigt i livet.

En av de sakerna jag återkommer till igen och igen, är att vara tacksam, och framförallt att vara tacksam för de ”till synes” små sakerna i livet, de som jag har tendens att ta för givet:

 

Tacksamheten för mig själv, min kropp, min hälsa, mina barn, nära och kära, för naturen, platsen jag bor på, solskenet, våren, att ha mat på bordet, att ha möjlighet att arbeta med något jag verkligen älskar och brinner för… Listan kan göras lång.

 

För att visa min tacksamhet till er, vill jag ge er möjligheten att dela med er av er tacksamhet till någon ni bryr er om. Någon ni tror skulle ha glädje av det arbete jag gör med Network Spinal Care.

Fredagen den 21 maj mellan kl. 14.00 och 17.30, anordnar jag en ”Tacksamhetsdag”.

Jag tar under eftermiddagen emot ett begränsat antal nya klienter för ett inledande besök med Network Spinal Analys. Värdet av detta besök är 850 kr.

 

Jag kommer dock inte att ta betalt för detta besök själv, utan lämnar det upp till de som tar del av erbjudandet att donera valfritt belopp till välgörenhetsorganisationen ”Suicide Zero”.

 

Pengarna går således oavkortat till deras viktiga arbete, som har som målsättning att radikalt minska självmorden i Sverige. Något jag känner är så viktigt, i en tid där många människor lever med psykisk ohälsa.

Anmäl dig till tacksamhetsdagen genom att skicka ett mejl till:

info@annaahlefeldt.se

eller ring:

070-8204788

© 2018 Anna Ahlefeldt leg Kiropraktor. Hemsida, video och foto av My Södergren www.mysodergren.com