8Z9B2043_AnnaA_5stars_highres.jpgAnna Ah

NYHETSBREVET

Vad är ett mirakel?
 
Enligt boken ”En kurs i mirakler” är definitionen på ett mirakel  ett skifte i perception... från rädsla till kärlek.
Ditt förhållningssätt, din perception, är så grundläggande  när det handlar om hur du ser på världen. Ryggraden, och därmed hållningen är central här. Din hållning speglar ditt förhållningssätt. Lägg  lite extra fokus på hur detta hänger ihop…det är så påtagligt.


 

a physician.jpg

Mina personliga första starka erfarenheter och upplevelser av effekterna av Network Care, handlade just om detta, ett skiftat förhållningssätt till världen, som eftersom blev så starkt att jag bara visste att det här ville jag dela med mig av till så många som möjligt. Det tog lite längre tid innan jag ”kände” något påtagligt i kroppen, vilket berodde på att jag var så avstängd i kroppen, en ”överlevnads-strategi" jag hade anammat för att ”slippa känna”. 

 

När jag valde att resa utomlands för 5 års studier i kiropraktik, hade jag uppriktigt sagt inte en aning om vad kiropraktik egentligen handlade om, och Network Care hade jag aldrig hört talas om. Jag hade aldrig haft ont i ryggen eller besökt en kiropraktor. Valet var ändå självklart. Min inre övertygelse om att detta var helt rätt var så stark att jag bara visste att jag behövde lita på och följa den övertygelsen. 

 

Den senaste tiden tror jag de allra flesta av oss har upplevt en hel del starka känslor, och framförallt en hel del rädsla. Jag har perioder där mitt system kan kännas ”kidnappat" av denna rädsla, och där jag är extra tacksam över att kunna ha tillgång till Network care för att med mer lätthet få tillgång till min kraft igen och skifta förhållningssätt. Jag upphör aldrig att förundras över hur snabbt min perception kan skifta från rädsla till mer närvaro, tacksamhet och kärlek till livet. I det tillståndet är jag ett så mycket större bidrag till världen. Jag ser världen med mer ödmjukhet, empati och förståelse. 

 

En vis person uttryckte sig så här:  

 

"I don´t see ”terrible people”. if anything, I see people struggling to connect
with Love, just as I do sometimes."

(Tiger Singleton)

 

Vill vi påverka vår omgivning måste vi börja med oss själva. All läkning, all förändring börjar inom oss. 

 

Med kärlek,

 Anna

matt kahn.jpg