NYHETSBREVET

20 APRIL 2020

Wow...
 
De senaste veckorna har varit väldigt speciella, kontrasterna är så tydliga just nu. Vi förhåller oss olika till vad som pågår och det är viktigt att låta alla känslor få uttryckas.
Vissa har mer tendens att dras in i tillstånd som präglas av rädsla, oro, ovisshet, panik. Vissa projicerar de jobbiga känslorna utåt och blir arga, frustrerade eller flyr in i förnekelse, eller ”spirituell flykt”, vissa ser möjligheterna till att skapa något bättre för mänskligheten, för vår planet.

 

Som jag skrev tidigare, så gick jag personligen in i mer av ett ”chock-tillstånd” när denna kris runt Corona/covid19 startade. Vad är det som händer? Hur ska jag förhålla mig? Hur tar vi oss igenom detta? Hur kan vi nå ut med viktig information och vara ett bidrag mitt i all stress, panik, hysteri? Vad är sant? Vad är inte sant? Vad händer egentligen? Frågorna har varit, och är många...och vi kommer att ta oss igenom detta. "This too shall pass".
 

Nu känns det tydligt att det jag personligen har gått igenom i livet, det jag brunnit och brinner för på ett personligt och professionellt plan har varit en förberedelse för det vi står i nu…

Det är dags att prioritera ”rätt”, prioritera om, värdesätta oss själva och varandra. Det är dags att vara "energismarta” och lägga fokus på det vi vill ha mer av, stå i vår kraft, lysa med allt vårt ljus.

Det är dags att agera utifrån vad som är sant, vist, äkta och bidragande - utan att gå i reaktion.
Vilka är möjligheterna i allt detta? Vad vill vi skapa? Hur kan vi bidra på bästa möjliga vis?

Många väntar på att saker och ting ska bli ”som vanligt igen”…
att snart blir vi ”räddade”, om vi bara får ett vaccin så vi kan ”skydda oss" etc. Jag vet också att vi är många som vet att ansvaret ligger hos Oss… Vi behöver ta eget och gemensamt ansvar.

Vi behöver sakta ner, känna in, vara närvarande, äkta, delaktiga. Vi behöver sluta låtsas, sluta fly, sluta skylla ifrån oss, sluta söka svaret utanför oss själva. Vi behöver hitta styrkan i oss själva och i gemenskapen till varandra. Vi behöver gemensamt fokusera på vad mänskligheten behöver.... "empowerment" och " sharing and caring".
 
Nu, mer än någonsin, blir det uppenbart att vi inte kan lösa problemen på samma nivå som de skapades… Vi behöver tänka och agera så mycket större… Vår kapacitet är oändlig.

 

Se till att tanka dig själv med kvalitetsnäring på alla plan, med god kost och tillskott, Solljus, frisk luft, natur, fysisk aktivitet, dans, skratt, natur, sociala kontakter…. vila, lär dig något nytt, tanka värdefull information, meditera, sprid och ta emot kärlek, omtanke, tacksamhet…..

Välkommen in till praktiken för att ta hand om din ryggradshälsa, minska stressen i ditt nervsystem och få mer tillgång till din kraft. Kontakta mig gärna om du undrar över något. För dig som inte kan komma in till praktiken finns även möjlighet att boka "online-session". Hör av dig om du vill veta mer.

Läs mer om våra åtgärder för att hålla bäst möjliga hygien i praktiken på sidan som heter Aktuellt.

Hoppas vi ses snart!

Med glädje,

Anna

© 2018 Anna Ahlefeldt leg Kiropraktor. Hemsida, video och foto av My Södergren www.mysodergren.com