BLOGG

Lyssnar du till din inre intelligens?


Vi lever i en spännande och utmanande tid.

En tid där det är viktigare än någonsin att vi kliver in i vår kraft, i vår storhet, där vi genom vår fulla närvaro kan bidra på vårt unika vis till en bättre värld.


Vad styrs dina val av dessa dagar? Styrs de av rädsla? Ilska? Nyfikenhet? Lekfullhet? Tacksamhet? Kärlek?

Det är så lätt att dras med av de ”sanningar” vi matas med i dag (och alla andra dagar)


Vare sig det handlar om den ”sanning” som media upplyser oss om, eller om den kommer från andra källor. Aldrig någonsin har vi haft tillgång till så mycket information som i dagens samhälle. Det är viktigt att ta in och granska information från olika håll.


Vad som också är viktigt är att tänka själv och framförallt att KÄNNA SJÄLV. Hur mycket av det du gör för dig själv och andra gör du enbart för att du läst, hört eller blivit tillsagd att det är bra eller ”rätt”? Hur mycket lyssnar du på din medvetenhet, din inre intelligens? Naturens intelligens?


Västvärlden lider av ”information overload and wisdom deprivation”, vilket jag tror är källan till så många av de problem vi står inför idag. Vi behöver lyfta blicken och se saker och ting med nya ögon.

Sällan har sunt förnuft och Kroppskännedom varit så viktigt! Nu, mer än någonsin, behöver vi ha kommunikationen mellan kropp och sinne på plats. Vi behöver utvärdera våra trossatser/”sanningar”, komma mer från hjärtat och våga vara äkta, sanna och kärleksfulla mot oss själva och vår omgivning

Vad tycker du?

Kom gärna med synpunkter och önskemål om vad du vill att jag tar upp och skriver om i den här bloggen i framtiden.

Varma hälsningar, Anna


98 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla