BLOGG

Konsten att leda sig själv

Rädsla/Stress stänger ner den problemlösande delen av hjärnan. Utan den kapaciteten letar vi efter andra som kan leda oss och rädda oss. När vi lägger den tilliten och kraften utanför oss själva tappar vi kontakten med vår mest ursprungliga natur. Vi glömmer att vi är en förlängning av ett briljant ekosystem i universum. Vi slutar äta mat som växer naturligt i vår närmiljö och börjar konsumera "mat" som är onaturligt processad av maskiner.


I stället för att koppla på kroppens egen inneboende intelligens och ta hjälp av naturliga läkekonster, använder vi mediciner som oftast skadar mer än gör nytta i det långa loppet


Vi överger kärlek och frihet i utbyte mot skuld och beroende


Det är dags att resa oss, ta tillbaka vår kraft, naturens kraft.. Hälsa, frihet, ledarskap är inget du får av någon annan... Det kommer inifrån. Ett optimalt fungerande nervsystem är grundläggande för detta.


Ps. Om du inte har sett filmen "Kiss the ground" på Netflix.... gör det.. Vår hälsa och jordens hälsa hänger ihop. Lösningen ligger i att ta vara på vår och vår planets egna regenerativa kraft.
22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla