BLOGG

Vad känner du tacksamhet för?


Jag känner tacksamhet för mig själv, min kropp, min hälsa, mina barn, nära och kära, för naturen, platsen jag bor på, solskenet, våren, att ha mat på bordet, att ha möjlighet att arbeta med något jag verkligen älskar och brinner för… Listan kan göras lång.


För att visa min tacksamhet till er, vill jag ge er möjligheten att dela med er av er tacksamhet till någon ni bryr er om. Någon ni tror skulle ha glädje av det arbete jag gör med Network Spinal Care.Fredagen den 21 maj mellan kl. 14.00 och 17.30, anordnar jag en ”Tacksamhetsdag”. Jag tar under eftermiddagen emot ett begränsat antal nya klienter för ett inledande besök med Network Spinal Analys. Värdet av detta besök är 850 kr. Jag kommer dock inte att ta betalt för detta besök själv, utan lämnar det upp till de som tar del av erbjudandet att donera valfritt belopp till välgörenhetsorganisationen ”Suicide Zero”.


Om Suicide Zero:

"Suicide Zero är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Varje år tar nära 1 600 människor sina liv. Det är fyra om dagen. I statistiken döljer sig föräldrar, syskon, barn, grannar, kollegor och vänner. Tiotusentals får varje år beskedet att någon de känner har tagit sitt liv. Vi gör allt för att lyfta frågan, identifiera samhällsbrister och sprida kunskap.”


Anmäl dig till tacksamhetsdagen genom att skicka ett mejl till:

info@annaahlefeldt.se

eller ring:

070-8204788

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla