BLOGG

Var lägger du ditt fokus?


Mitt beslut att utbilda mig till kiropraktor och efterföljande vidareutbildning till Network kiropraktor var fullt ut ett beslut grundat i att följa mitt hjärta, min passion, nyfikenhet, mitt ”inre vetande”.


Jag hade aldrig varit i kontakt med en kiropraktor själv, är uppvuxen i en stor läkarsläkt och någonting inom mig sa fullt ut ”JA” till att ta det beslutet. Ett beslut som jag är så tacksam över att jag tog.


Vi befinner oss alla mitt i ”förändringens kaos” och vi tar oss inte igenom det utan att utvecklas och växa som individer. Min upplevelse av verkligheten reflekterar också hur jag utvecklas.


Så, en av många frågor jag påminner mig om att ställa igen och igen är: Var lägger jag mitt fokus?


Väljer jag att utvecklas med passion, glädje, ödmjukhet, medkänsla, nyfikenhet och tacksamhet som ledord? eller väljer jag att fäktas och slåss utifrån missnöje, rädsla, ilska och frustration?


I slutändan sker den största och viktigaste förändringen genom oss själva och hur vi relaterar till vår omgivning. Det är det absolut största och viktigaste ansvaret vi har.


När vi har förmågan att vara närvarande och utgå från tryggheten mitt i stormens och kaosets öga (”Gateway”) kan så mycket börja skifta.


Med Network Care (NSA och SRI), lär du dig att, utifrån trygghet, med lätthet hitta in i full närvaro/medvetenhet och få tillgång till din fulla kapacitet. Mer än någonsin behöver världen att du är där just nu.


Tänk om en optimalt fungerande version av dig själv är det värdefullaste bidrag du kan ge din omgivning?


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla