BLOGG

Varför prioritera hälsa & utveckling?

Alltsedan jag tog beslutet att utbilda mig till kiropraktor har det känts så rätt, sant, viktigt, givande, ännu mer nu än någonsin.


Introduktionsfilmen nedan, om Network Spinal Care beskriver på ett väldigt fint vis vad denna mjuka form av kiropraktik kan bidra med.


När vi tar hand om oss själva, bidrar det till att vi förbättrar Alla delar av livet.


Genom att prioritera vår hälsa och utveckling, blir våra yttre mål så mycket lättare att uppnå, och vårt bidrag till vår omgivning blir mer värdefullt.


Vår förmåga att lyckas i livet är direkt relaterad till vår förmåga och kapacitet att uttrycka oss, inte bara med ord. Om vi inte tillåter oss att uttrycka oss på ett autentiskt vis, begränsar vi oss själva och det går ut över våra liv, i alla områden.


Vi har alla skapat historier/sanningar för att bekräfta varför livet är som det är. Mer än vi ofta anar, sitter vi fast i dessa historier/sanningar, som begränsar vår förmåga att leva fullt ut. Detta speglas tydligt genom vår hållning. Det vi håller på känslomässigt uttrycks via vår hållning (Vår hållning speglar vårt förhållningssätt till livet). Var extra uppmärksam på hållningen hos de människor du möter och vad den utstrålar. Det är spännande ;)


Network sessioner bidrar till att skapa trygghet och kroppsmedvetenhet, så att undantryckta känslor kan frigöras från vår kroppshållning. Energi/resurser som varit uppbunden/fastlåst i spända vävnader i kroppen, kan därmed frigöras och uttryckas. Vi kan frigöra oss från våra gamla historier/sanningar/mönster. När vi känner att det är tryggt att följa med i kroppens naturliga rytm, kan vi uppleva att andningen frigörs , kroppen vill röra på sig och kanske uttrycka ljud. Allt detta är uttryck för energi som sätts i rörelse. Vi kan därmed känna oss mer Levande.
70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla