top of page

Min Story

Jag är uppvuxen i en stor släkt, fylld av läkare, som alla hade en väldigt begränsad syn på livet, men framför allt på hälsa och läkande. Så redan som liten visste jag att det måste finnas mer.

När jag tittar tillbaka på mig själv som ung var rädsla en stark drivande kraft. Rädsla för att vara fel, rädsla för att olika symptom i min kropp kunde vara farliga och jag var alltid på min vakt om det skulle bli bråk. Jag lärde mig att vara till lags och började lyssna in min omgivning på ett energimässigt plan som ett sätt att ta skydd mot faror.

All denna rädsla ledde till en viss hypokondri och jag var ständigt rädd för att dö, jag hade en känsla av att vara jagad, att alltid ha bråttom.

I stället för att möta rädslorna flydde jag genom att t.ex. ständigt göra saker eller helt "checka ut". Jag blev dömande och kritisk och till slut hade jag byggt upp ett rätt hårt skal. Jag pressade mig själv hårt, både fysiskt och mentalt, och att visa mig sårbar var inte ens något jag visste var möjligt.

Network Care innebar en vändpunkt i mitt liv. När jag började ta emot Network Care upplevde jag allt eftersom att min grundtrygghet förändrades. Jag blev mer närvarande i min kropp och jag kunde tillåta mig att Känna. Det tillförde en helt annan trygghet och närvaro i rollen som mamma och de så kallade sanningarna till de trossystem jag baserade mitt liv på började raseras. Jag levde i ett, på många sätt väldigt fint äktenskap, med 3 fantastiska barn och som egen företagare inom min passion och mitt ”kall” som kiropraktor. Och jag fick helt enkelt inte längre livspusslet att gå ihop. Det var ett både vackert och väldigt smärtsamt uppvaknande. Mitt hjärta, min själ som jag så länge klätt i en hård rustning, kallade på mer.

Jag blev fullkomligt överväldigad över hur stort, magiskt, kärleksfullt och vackert livet är. Jag klev alltmer ur mitt "tajta fodral". De sanningar jag köpt in i runtom vem jag är, vem jag måste vara, vad jag måste prestera etc släppte eftersom sitt fäste inom mig och upplevelsen av att vara så mycket mer var både vacker, magisk och smärtsam.

Det häftigaste av allt var när insikterna och upplevelserna av livets storhet verkligen föll på plats. Kontakten med något som är så mycket större än något det går att sätta ord på...den expansion och den oändliga energi som finns tillgänglig för oss när vi frigör oss från de begränsande föreställningar som förankrar sig i våra kroppar...tills vi har tagit in lärdomen och är redo för mer. Att inse hur lite vi förstår, och hur galet häftigt livet är när vi kan frigöra oss från de begränsande historier vi alla bär på, och kliva in i något som är sååå mycket större och så mycket mer givande, tack vare transformationen i våra kroppar.

Jag "hittade hem". Jag befann mig på en helt ny nivå av varande – på ett sätt jag aldrig kunnat drömma om.

För mig blir det med tiden allt tydligare varför jag en gång valde att utbilda mig till kiropraktor och göra den här resan.

Jag inser hur mycket jag själv kan relatera till den personligheten som ser ut att ha saker och ting på plats i det yttre, men som ömsom blöder och känner sig helt tom inombords. Jag inser också alltmer att smärtan är en del av resan, en del av möjligheten att skapa den verklighet vi drömmer om.

Network Care har tillåtit mig, och fortsätter att tillåta mig att vara människa, med allt vad det innebär, på ett mer äkta, genuint, sårbart, vackert och ”empowered” vis. Det öppnar upp för så många fler möjligheter, och fortsätter göra det. Det är ett kontinuerligt arbete som pågår, ett sätt att nyfiket utforska, läka, utvecklas och vara närvarande som människa i livet. Jag är själv fortfarande med på den resan, som rymmer allt - glädje, njutning, smärta, sorg, ovisshet, överraskningar m.m. .

Din själ avgör hur långt du vill gå…och vad du vill välja.

Jag tror själv att det största och viktigaste bidrag vi kan vara för mänskligheten är just att vara närvarande och bidra från en kraftfull, autentisk plats i oss själva, och det är just därför jag valt och fortsätter välja den vägen, och önskar bidra till så många människor som möjligt i den spännande, föränderliga tid vi lever i.

bottom of page