top of page

Testimonials 

från våra kunder

Så här säger några av våra kunder.

Jessika_edited.png

" Redan efter några veckor av regelbunda behandlingar hos Anna upplever jag mer gemenskap med min egen kropp än någonsin tidigare. Som att jag hela livet bott ganska trångt i en liten lägenhet och plötsligt upptäcker jag att det är ett slott - jag behöver bara öppna nya dörrar inom mig själv. Tack Anna! "

 

Catrin Ditz

" Anna´s capacities as doctor practicing NSA are unmatched. Her skill with Network Spinal Analysis, her natural healing capacities, and her caring, create a unique, dynamic possibility for healing and nurturing transformation for you and your body. If you are looking for some of the best Network care around, I recommend her very highly. "
 

Dr. Dain Heer

" Flödet och energier har förändrats i mig och jag känner igen mig mer från förr när jag mådde bra!

Jag är bättre på att ta beslut och förändra saker. Jag tror mer på mig nu.

Jag kommer ofta hit på lunchen och allt bara släpper. Jag mår bara bra helt enkelt! "

 

Carina Edlund

 

" Jag kom hit för att jag skadade mitt huvud för länge sedan och har levt med yrsel och andra svårigheter. Jag kom till Anna och bara la mig på bänken, och efter 6 veckor så lyfte något från mitt huvud. Det var helt otroligt! Detta är bara början sa Anna och jag tänkte herregud! Och det var ju det som var den stora grejen!!

Jag har fått tillgång till struktur och energier som gjort att allt har förändrats!

Nu kommer jag hit om något är spänt.

Att kropp och själ hänger ihop, det vet jag. Här får jag verktyg att integrera båda. "

 

Ann-Maria Moderato

" Jag känner mig öppnare och gladare och får tillgång till mina sinnen. Jag bejakar mig och är tryggare i mig själv. Jag har alltid rusat på men är mer lyhörd nu för mina egna gränser och har mycket lättare att kommunicera dom. "

Line Djurberg

 


" Jag har blivit mycket lättare och mer lekfull. Jag kom hit för att jag hade ont i knäna och var tung i kroppen. Jag valde Anna för att min vän gick här och hennes transformation var enorm!

Jag är väldigt intellektuell och försöker få förklaringar. Här har jag lärt mig att bara testa och se vad som händer, och sedan bara händer det! Mycket kan jag inte förklara. Jag får helt enkelt mer energi, slutar kontrollera livet och tänka ut lösningar. I stället kommer jag in i ett tillstånd där jag är mer intuitiv och saker blir lättare. Jag driver inte mig själv lika hårt och har lätt mig att backa när jag försöker lösa problem. Nu hittar jag istället in i flödet och känslan, och sen löser det sig automatiskt!

Eftersom jag beter mig annorlunda blir min omvärld annorlunda, jag kan kommunicera bättre och omvärlden lirar bättre med mig. "

Ylva Björnberg


" Jag har förändrats så mycket och släppt kontroll, blivit mer medveten om kroppen och fått mer koppling mellan kropp och knopp. Jag har blivit av med migrän och ångest och känner mig som en bättre människa. Jättestort är att jag är snällare mot mig själv nu! Jag har blivit mer medveten om mina förmågor och är inte så realistisk utan mer i glädje och tokigheter. 

Förändringen hos mig själv är helt oväntad! Jag tror att omgivningen uppskattar att jag tar mig tid att ta hand om mig och gör det viktigare med relationer och det som är roligt. Jag prioriterar bättre!

Min närmaste omgivning har förändrats sedan jag har börjat ta itu med mig själv. 

Ulla Lengholm


 

" Jag är helt och hållet stressfri och mycket mycket gladare sedan jag började hos Anna. Jag har mer empati och känslor för allt i min omgivning. 

Det var det jag behövde nu och jag litade på att Anna skulle göra detta för mig.  

Jag känner en otrolig trygghet och är närvarande hela tiden. Jag tänker nästan aldrig framåt utan är här och nu. Jag känner mig lugn och trygg och det har Anna gjort för mig

Livskvalitén är helt annan än för en månad sedan. Jag uppskattar allt igen! Livsglädjen kom tillbaka! Ja hela livet förändras ju eftersom jag blir gladare och mer lätt-tillgänglig för mig själv och andra. "

Ann-Sofie Marminge

 

" När jag började hos Anna hade jag varit sjuk länge och hade väldigt låg energi. Redan första gången kom energin tillbaka och jag kunde andas bättre, det flöt liksom på av sig själv. 

Jag har hittat tillbaka till känslan jag hade när jag var ung! Jag har hela mig själv och tar lättare beslut. Det är lättare  och mer självklart att stå i mitt center och vara i nuet. 

Underbart är också att jag börjat sova bättre efter sömnproblem i 15-20 år.Jag har fått mer rörlighet än vad jag drömt om.

Jag är så tacksam att jag har haft Anna i mitt liv då det varit stora påfrestningar!

Det har hjälpt mig att sätta gränser som jag aldrig kunnat, helt naturligt! 

Jag har hittat tillbaka till min sanna natur. "

Karin Florin Bjurud

" Network is a tool for transformation and integrating more full  in the truth of who I am. It´s multi dimensional working with all aspects of who we are and assisting us to develop further in to the truth. 

I am moving beyond limitation and illusion. For me its been working really well to integrate in to the next phase of my life journey and worked through different blockages that has been stored. Given a voice to emotion in the body. That is just a little piece of what I´ve got here! "

Dorian De Nobrega

 

" Det är så mycket jag inte förstår och det gör inte så mycket. Jag kan lämna allt till Anna i fullt förtroende och det har satt igång spontana fysiska förändringar och rörelser. Dom kommer av sig själva.  "

Sten Bäckström 


 

" När jag började gå här hade jag otroligt mycket problem. Jag hade ont! Nu har jag mycket mindre värk, och andra effekter är att jag är lugnare, gladare och mer närvarande.

Det som även förändrats är att jag har blivit snällare mot mig själv och ändrat mitt sätt att jobba. Jag trycker inte in lika mycket i schemat längre och jag är bra på att ta hand om min kropp och sätta gränser, det var jag inte förr. Och när jag väljer det ger det ju också stöd till andra att göra det samma.  "

Anna Vogel

 

" Dels har jag fått reda på saker om mig själv som jag inte visste innan, mer tolerans och förståelse. Vet mina brister och egenskaper. Fysiska krämpor som blivit bättre som till exempel tennisarmbåge och ond rygg.

Mina närmaste märkte att jag är gladare. Jag har tyckt jag varit glad men dom har märkt en stor skillnad säger dom!

Andra saker som förändrats är att jag får bättre hållning och andas lättare. Jag tar inte saker så allvarligt och kan hitta situationer som känns nervösa, men då går jag hit och så försvinner det.  "

Leif Lengholm 

 

" Jag kände mig så trygg med Anna redan från första början så att storgråta var bara skönt.

Jag har gått hos Anna i flera år och i dag, eftersom jag skalat av så många lager, är det så extremt stress-reducerande och jag får tillgång till min kraft igen. Stress verkligen förtvinar en, här expanderar man! Om jag känner att jag börjar stelna till och få ont vet jag att jag måste gå till Anna.

Om inte Anna hade funnits hade jag inte varit tillsammans med min man och klarat den känslomässiga resan

Jag har också fått tillbaka min kropp! Jag hade ett mörkt hål i magen och trodde jag skulle ha det hela livet. Efter tre gånger hos Anna var det borta. 

I och med att jag har förändrats har det påverkat alla runt omkring mig. Jag kan bemöta allt annorlunda och det ger nya resultat… det man ger ut får man ju tillbaka så därför har mitt liv i många aspekter förändrats. Jag ser det som en direkt relation till det sinnestillstånd jag får här hos Anna. Jag får tillgång till de bakomliggande känslorna så jag kan se vad det handlar om egentligen och kan släppa taget. "

Eva Svedjeström

 

" Jag känner att jag blivit mycket mera rörlig, jag kan få pannan på knät och känner mig som en ung tjej!

Jag brukade få ont i huvudet och det har släppt. Jag lyssnar på mig själv, vad jag vill och inte vill. Det är lätt att man är till lags och vill passa in och nu är jag mer tydlig med mig själv och jag behöver inte ta in allt och hjälpa hela världen..

Om jag mår bra kan jag göra förändringar som leder till en bättre värld

Jag upplever också naturen mycket mer, löven som prasslar och andra upplevelser. Jag är mer närvarande i nuet och har hittat ett inre lugn och är mer harmonisk. Vill jag sitta i naturen eller ta en promenad så gör jag det för då vet jag att nu mår jag bra.  "

Ulrika Rosendalh

 

 

 

" Jag bryr mig mindre om vad andra tycker. 

Dras mer till vänner och människor som är mer harmoniska och på jobbet kan jag lättare vara rak och dra gränser. De flesta uppskattar när man är rak och det var jag dålig på tidigare. "

Jessica Hortelius

 

BARN 

Susanne - " Det har förändrat massor, ett härligt lugn, tillgång till sig själv! Att få dela med sig med sitt barn och barnbarn är helt fantastiskt!

Sara - Jag kan bara instämma, det har gett mig tillgång till mina känslor och kunnat ge det till Jack som varit här sedan innan födseln. Jag märker direkt på honom när han varit här. 

Jag är mer öppen för känslor och det löser blockeringar. Om han har varit sjuk hjälper det. 

Han har också blivit mer närvarande och mer här och nu. Vi brukar vara här alla 3 och se honom lägga märke till saker som inte vi ser är riktigt häftigt.

 

Sara - Jag är mer medveten om mig själv. Känslorna är mer nära och jag kan sålla dom på ett helt annat sätt än förut. Jag vet inte hur mitt liv skulle vara och se ut utan detta men jag vet att jag inte skulle vilja vara utan. Jag förminskar mig själv om jag inte kommer hit. Jag får ett lugn och det stora trassliga molnet utav trådar som är reder ut sig när jag varit här. Jag kommer ner på jorden och öppnar upp för en enkelhet. Det är så härligt för vi har ju något som är gemensamt på ett annat sätt nu. "

Susanne Amrén, Sara och Jack Aronsson (Mor, dotter och barnbarn)

 

" Mina två barn har följt med då och då till Anna och det är jättehärligt! Den yngre har fått bättre immunförsvar och vi är mer sällan hemma för att han är sjuk. 

Den äldre är mer tillfreds med livet. 

Och inte nog med det, den största förändringen för mig är relationen till varandra! Jag är mer närvarande och kan sätta mig in i deras situation mycket lättare.  "

Jessica Hortelius

Leif_edited.png
Dain Heer_edited.jpg

Anna Ahlefeldt Network Care
Sök videoklipp...
Alla kategorier
Alla kategorier
Entertainment
People & Blogs
Testimonial video 6.  Why did you start with Network Care & what changed?
03:37
Spela video

Testimonial video 6. Why did you start with Network Care & what changed?

Testimonial video 7.  Who should go to Anna Ahlefeldt and why?
03:02
Spela video

Testimonial video 7. Who should go to Anna Ahlefeldt and why?

Testimonials video 11.  Tack till Anna Ahlefeldt
03:14
Spela video

Testimonials video 11. Tack till Anna Ahlefeldt

bottom of page